6.9 C
Pristina
spot_img
238 POSTS

LR

Si të flisni me çdokënd (How to Talk to Anyone)-Philippa Perry

Si të flisni me çdokënd Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? 92 truke të vogla për sukses të madh në raporte me të tjerët. Jeta është plot me takime dhe...

Lojërat për biznes (Gamification for Business)-Sune Gudiksen, Jake Inlove

Lojërat për biznes Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Tejkaloni sfidat organizative me fuqinë e lojërave. Ndodh shpesh që bizneset të hasin në pengesa gjatë rrugës së tyre drejt suksesit....

Magjia jetë-ndryshuese e Pastrimit (The Life-Changing Habit of Tidying Up)-Marie Kondo

Magjia jetë-ndryshuese e Pastrimit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Mësoni sekretet për pastrimin e shtëpisë-dhe jetës tuaj. Cila është mënyra më e mirë për ta pastruar shtëpinë tuaj? Si...

Fuqia e së Keqes (The Power of Bad)-John Tierney and Roy Baumeister

Fuqia e së Keqes Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Një argument për optimizmin. Pse ne rregullisht i kujtojmë momentet e dhimbjes dhe turpërimit? Pse lajmet e natës duhet...

Investimi i Fundit i Sigurtë (The Last Safe Investment)-Michael Ellsberg and Bryan Franklin

Investimi i Fundit i Sigurtë Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Mësoni si të investoni në një aset vlera e të cilit është e pandikueshme nga ndryshimet ekonomike. Sikur...

Subscribe to our magazine

━ popular

Problem-zgjidhja Antiplumb (Bulletproof Problem-Solving)-Charles Conn and Robert McLean

Problem-zgjidhja Antiplumb Përmbledhje libri Hyrje Mësoni shtatë hapat e zgjidhjes se çdo problemi kompleks. Në peisazhin me zhvillim të shpejtë të biznesit të sotëm, çfarë do të konsideronit...

Ideja e Telegram për t’ju ofruar një abonim premium falas është një makth privatësie

Problemi i parë që shfaqet me këtë program është se numri juaj i telefonit shfaqet tek marrësi i kodit OTP çdo herë që përdoret...

Ku është strehimi më i kushtueshëm në Europë?

Finlandezët shpenzojnë më shumë për strehim, të ndjekur nga afër nga britanikët, sipas Resolution Foundation. Studimi britanik zbuloi se njerëzit në Finlandë harxhojnë 24%...

Pse duhet ti pranoni gabimet tuaja gjatë udhëheqjes?

Në tetor 2016, CEO i Wells Fargo, John G. Stumpf, dha dorëheqjen pasi u gjet fajtor për mijëra llogari të rreme të krijuara nga...

Qeveria anulon vendimin për dhënien e pronës për Trepçën, ndan edhe 31 mijë euro për Luginën

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhje në mënyrë elektronike, ku ka marrë dy vendime. Njëri ka të bëjë me shqiptarët në Luginë të Preshevës,...