5.8 C
Pristina
spot_img

Libra audio

spot_imgspot_img

Libër audio: Politikat ekonomike, reflektime për të sotmen dhe për të ardhmen – Ludwig Von Mises

Në këtë botim vijnë analizat dhe parashikimet për të ardhmen e tregjeve, kapitalizmit dhe liberalizimit, si dhe kërcënimet që do të përballen idetë liberale për zhvillimin e ekonomisë së...

Libër audio: GJEJ KOHË – JAKE KNAPP

"Gjej Kohë" (në anglisht, "Make Time") është një libër nga Jake Knapp. Ky libër fokusohet në strategjitë për të krijuar më shumë kohë në jetën tonë gjithnjë e më...

Libër audio: 50 IDE MENAXHIMI – Ide që duhet t’i dijë çdo njeri – Edward Russel Walling

50 idetë e menaxhimit që vërtet duhet t'i dini "50 idetë e menaxhimit që vërtet duhet të dini" është një libër që paraqet një përmbledhje koncize të 50 koncepteve kryesore...

Libër audio: 22 Ligjet e pandryshueshme të Marketingut – Al Ries, Jack Trout

Siç vërejnë Al Ries dhe Jack Trout-konsulentët e marketingut me famë botërore dhe autorët më të shitur të Positioning-it, ju mund të ndërtoni një aeroplan mbresëlënës, por ai nuk...

Libër audio: Ndryshoni të menduarit tuaj, ndryshoni jetën tuaj – Brian Tracy

"Çdo rresht në këtë libër është mbushur me të vërteta, zgjuarsi, dhe fuqi." Brian Tracy është autoritet i shquar për t'ju treguar se si ta përmirësoni dramatikisht jetën tuaj....

Libër audio: Të thuash “Po” | Si të arrish marrëveshjen pa u dorëzuar – Roger Fisher, William Ury

Teksti kyç mbi negociatat për zgjidhjen e problemeve - i përditësuar dhe rishikuar Që nga botimi i tij origjinal gati tridhjetë vjet më parë, Getting to Yes ka ndihmuar miliona...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Libër audio: Ndërgjegja – Sami Frashëri

Ndërgjegjja është një vepër teatrale me karakter historik. Ngjarjet zhvillohen në qytetin e Granadës në fund të shek.XV dhe kanë të bëjnë me pushtimin...

Libri audio: Menaxhimi i performancës – Michael Armstrong

Në këtë edicion të tretë të rishikuar, Armstrong përfshin përfundimet e nxjerra nga dy projekte kërkimore të mëdha për menaxhimin e performancës në punë....

Libër audio: Sjellja e pëlqyeshme dhe mençuria në komunikim – Vasil Naçi

Një libër i dobishëm për çdo individ. Autori ndan me lexuesit këshilla si të flasësh hapur dhe të jesh i pëlqyeshëm në të njëjtën...

Libër audio: 22 Ligjet e pandryshueshme të Marketingut – Al Ries, Jack Trout

Siç vërejnë Al Ries dhe Jack Trout-konsulentët e marketingut me famë botërore dhe autorët më të shitur të Positioning-it, ju mund të ndërtoni një...

Libër audio: Menaxhimi – Brian Tracy

Dëshironi të bëheni të paçmuar për kompaninë tuaj? Çelësi i pashembullt për të arritur këtë nivel është të mësoni se si të rritni aftësitë...