5.8 C
Pristina
spot_img

Tregtia

spot_imgspot_img

Jeni kuriozë të mësoni disa truke sesi të përmirësoni aftësitë tuaja të shitjes?

Në një moment në karrierën tuaj, edhe nëse nuk jeni shitës, do t’ju duhet të shisni diçka – qoftë kjo ideja juaj, ekipi juaj apo vetja. Pra, si mund...

Shitjet përmes internetit kapin majat, sa ishte fitimi gjatë vitit 2023?

Porositja online e sendeve është thjeshtuar shumë: Një klikim dhe këpucët, kabllot për mbushjen e celularëve, ushqimet ose dhuratat për ditëlindjen që pritet të vijë, sillen para derës së...

Rriten blerjet online më 2023, gratë preferojnë veshjet, burrat teknologjinë

Përdorimi i internetit “disa herë gjatë ditës” ka regjistruar përqindjet më të larta në grup-moshat 25-34 vjeç ndjekur nga 16-24 vjeç. Shqiptarët janë familjarizuar më shumë me teknologjinë në vitin...

Tregtia në Zonë (Trading in the Zone)-Mark Douglas

Tregtia në zonë Përmbledhje Libri Zotërojeni Tregun me Vetëbesim, Disiplinë dhe Qëndrim Fitues Çfarë ka në këtë libër për mua? Përdoreni psikologjinë për ta kthyer pasigurinë e aksioneve të tregut në triumin tuaj...

Tregtia me pakicë shënon rënie në disa sektorë gjatë gushtit, krahasuar me një vit më parë

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka bërë të ditur se gjatë muajit gusht të vitit 2023, krahasuar me muajin e njëjtë të vitit 2022, indeksi i qarkullimit të tregtisë...

Për tre vite mallrat që janë dërguar nga Shqipëria në Kosovë, janë rritur me 13% në vlerë

Për tre vite mallrat që janë dërguar nga Shqipëria në Kosovë, janë rritur me 13% në vlerë, kjo vetëm për periudhën e nëntëmujorit, sipas shifrave nga INSTAT, sipas TCH. Sipas...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Tregtia në Zonë (Trading in the Zone)-Mark Douglas

Tregtia në zonë Përmbledhje Libri Zotërojeni Tregun me Vetëbesim, Disiplinë dhe Qëndrim Fitues Çfarë ka në këtë libër për mua? Përdoreni psikologjinë për ta kthyer pasigurinë e aksioneve...

Rriten blerjet online më 2023, gratë preferojnë veshjet, burrat teknologjinë

Përdorimi i internetit “disa herë gjatë ditës” ka regjistruar përqindjet më të larta në grup-moshat 25-34 vjeç ndjekur nga 16-24 vjeç. Shqiptarët janë familjarizuar më...

Tregtia e mallrave ende has pengesa në tregun e përbashkët rajonal

“Gjashtë mijë shoqëri tregtare në Ballkanin Perëndimor kanë përfituar nga aktiviteti i nxitjes së tregtisë së lirë”. Mirëpo me deklaratën e kryeministrit Rama nuk ranë...

AKP shpall Shitjen e Aseteve në Likuidim SHAL 63

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka shpallur sot Shitjen e Aseteve në Likuidim SHAL 63. Me këtë rast ka nxjerr në shitje prona atraktive në...

Për tre vite mallrat që janë dërguar nga Shqipëria në Kosovë, janë rritur me 13% në vlerë

Për tre vite mallrat që janë dërguar nga Shqipëria në Kosovë, janë rritur me 13% në vlerë, kjo vetëm për periudhën e nëntëmujorit, sipas...