6.9 C
Pristina
spot_img

Digjitalizimi

spot_imgspot_img

Darvinizmi Digjital (Digital Darvinism)-Tom Goodwin

Darvinizmi digjital Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Kuptojeni se çfarë mund të bëjë një biznes për tu përgaditur për të ardhmen. Shumë pronarë biznesesh janë të njohur me...

Përparësia e Automatizimit (The Automation Advantage)-Bhaskar Ghosh, Gayathri Pallail and Rajendra Prasad

Përparësia e Automatizimit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua? Mësoni se si ju dhe organizata juaj mund të keni sukses në një botë gjithnjë e më të automatizuar. Në dekadat në vazhdim,...

Veçantia është afër (Singularity is Near)-Ray Kurzweil

Veçantia është afër Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zbulojeni se si teknologjia do ta ndryshojë jetën tuaj përtej ëndrrave tuaja të çmendura. A e mbani në mend skenën...

Krjuesit Gjenialë (GeniusMakers)-Cade Metz

Krijuesit Gjenialë Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Një histori e shkurtër e inteligjencës artificiale. Shumë kohë më parë, në vitin 1968, fillmi 2001: Një Odise Hapesire ia prezantoi...

Shpik dhe Bredh (Invent and Wander)-Jeff Bezos

Shpik dhe Bredh Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zhytu në punimet e brendshme të Mendjes së Jeff Bezos. A keni pyetur veten ndonjëherë se çfarë ndodh prapa skenave...

Disa nga përfitimet e biznesit nga digjitalizimi

PËRFITIMET E BIZNESIT NGA E-COMMERCE: Përdorime të shumëfishta: Jo vetëm që tregtia elektronike është një dyqan online, por është gjithashtu një katalog që përdoruesit ose konsumatorët përdorin për të...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Disa nga përfitimet e biznesit nga digjitalizimi

PËRFITIMET E BIZNESIT NGA E-COMMERCE: Përdorime të shumëfishta: Jo vetëm që tregtia elektronike është një dyqan online, por është gjithashtu një katalog që përdoruesit...

Përparësia e Automatizimit (The Automation Advantage)-Bhaskar Ghosh, Gayathri Pallail and Rajendra Prasad

Përparësia e Automatizimit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua? Mësoni se si ju dhe organizata juaj mund të keni sukses në një botë gjithnjë e më...

Shpik dhe Bredh (Invent and Wander)-Jeff Bezos

Shpik dhe Bredh Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zhytu në punimet e brendshme të Mendjes së Jeff Bezos. A keni pyetur veten ndonjëherë...

Krjuesit Gjenialë (GeniusMakers)-Cade Metz

Krijuesit Gjenialë Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Një histori e shkurtër e inteligjencës artificiale. Shumë kohë më parë, në vitin 1968, fillmi 2001:...

Veçantia është afër (Singularity is Near)-Ray Kurzweil

Veçantia është afër Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zbulojeni se si teknologjia do ta ndryshojë jetën tuaj përtej ëndrrave tuaja të çmendura. A...