5.8 C
Pristina
spot_img

Inovacion

spot_imgspot_img

5 këshilla për zgjedhjen e një eksperti SEO për të ndihmuar faqen tuaj të internetit të dallohet dhe të tërheqë më shumë klientë

Mungesa e optimizimit të motorëve të kërkimit (SEO) i lë shumë faqe në internet të bizneseve të vogla të varrosura nën një ortek përmbajtjesh në internet, të padukshme për...

Prosperiteti (Prosperity)-Colin Mayer

Prosperiteti Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zbulojeni si ta transformoni modelin e korporatës në mjet të mirë. Nuk mund ta mohojmë se jemi në kohë krize. Shëndeti i planetit...

Inovacion për të plogështit (Innovation for the Fatigued)-Alf Rehn

Inovacion për të plogështit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Gërmoni përtej sipërfaqes dhe mësoni për inovacionin e thellë. Nëse keni shkuar së fundmi në një librari, mund t’i keni...

Prezantohet anija e parë e lundrimit 5G në botë

Kina ka prezantuar anijen e parë të madhe të lundrimit 5G në botë.Anija e parë e lundrimit e ndërtuar në vend, “Adora Magic City”, e njohur gjithashtu si “Mo...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Prosperiteti (Prosperity)-Colin Mayer

Prosperiteti Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zbulojeni si ta transformoni modelin e korporatës në mjet të mirë. Nuk mund ta mohojmë se jemi në...

5 këshilla për zgjedhjen e një eksperti SEO për të ndihmuar faqen tuaj të internetit të dallohet dhe të tërheqë më shumë klientë

Mungesa e optimizimit të motorëve të kërkimit (SEO) i lë shumë faqe në internet të bizneseve të vogla të varrosura nën një ortek përmbajtjesh...

Prezantohet anija e parë e lundrimit 5G në botë

Kina ka prezantuar anijen e parë të madhe të lundrimit 5G në botë.Anija e parë e lundrimit e ndërtuar në vend, “Adora Magic City”,...

Inovacion për të plogështit (Innovation for the Fatigued)-Alf Rehn

Inovacion për të plogështit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Gërmoni përtej sipërfaqes dhe mësoni për inovacionin e thellë. Nëse keni shkuar së fundmi në...