6.9 C
Pristina
spot_img

Produktivitet

spot_imgspot_img

Si të punoni nga shtëpia dhe njëkohësisht të kujdeseni për foshnjën ose vogëlushin tuaj

Nëse jeni duke punuar nga shtëpia, mund të pyesni veten se si mund t’i argëtoni fëmijët tuaj ndërkohë që të jeni vetë produktive ?? Është e mundur të punoni nga...

Këshilla se si të menaxhohen puna dhe familja për nënat që punojnë gjatë Ramazanit

Detyra më sfiduese në këtë periudhë është ajo e agjërimit, e cila zakonisht ndodh nga agimi deri në muzg. Agjërimi shihet si diçka që i ndihmon njerëzit të shkëputen...

Katër zakone që do t’ju ndihmojnë të jeni më të fokusuar dhe produktiv në punë

Produktiviteti është çelësi i suksesit në mjedisin modern të biznesit. Hulumtimet kanë treguar se rritja e produktivitetit rrit kënaqësinë në punë, motivimin dhe mirëqenien e përgjithshme. Ketu jane katër zakone...

Këto 5 pyetje do t’ju ndihmojnë të gjeni produktivitetin tuaj

T’i bësh gjërat në një kohë më të shkurtër mund të shërbejë për dy qëllime: Mund të angazhoni më shumë në ditën tuaj të punës ose mund të menaxhoni...

Udhëzuesi për Ndërtimin e një Plan Biznesi të Suksesshëm

Një plan biznesi i strukturuar dhe i hollësishëm është një hap kritik drejt suksesit të një biznesi. Ky artikull jo vetëm që ofron një vizion të qartë për biznesin...

Menaxhimi i Email-ve në Mëngjes: Si të reagojmë kur kemi shumë mesazhe për të hapur

Në fillim të ditës, shumica prej nesh përballen me një numër  të madh email-esh, dhe është e rëndësishme të kemi një strategji të mirëpërcaktuar për t’i menaxhuar ato. Filloni duke përcaktuar...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Si të punoni nga shtëpia dhe njëkohësisht të kujdeseni për foshnjën ose vogëlushin tuaj

Nëse jeni duke punuar nga shtëpia, mund të pyesni veten se si mund t’i argëtoni fëmijët tuaj ndërkohë që të jeni vetë produktive ?? Është...

Çfarë bëjnë njërëzit e suksesshëm në fundjavë?

Nëse mendoni së në fundjavë, njerëzit e suksesshëm vijojnë të punojnë, nuk jeni të saktë. Vlerësime dhe studime të shumta tregojnë se ata u...

Katër ditë punë në javë, rritet mirëqenia e punonjësve pa dëmtuar produktivitetin

A mund të bëni po aq shumë, duke punuar më pak kohë? Mendimi konvencional sugjeron se kjo nuk është vërtet e mundur, por kërkimet...

Katër zakone që do t’ju ndihmojnë të jeni më të fokusuar dhe produktiv në punë

Produktiviteti është çelësi i suksesit në mjedisin modern të biznesit. Hulumtimet kanë treguar se rritja e produktivitetit rrit kënaqësinë në punë, motivimin dhe mirëqenien...

Po nëse jeni pa punë, si duhet të kaloni ditën?

Autori i njohur Ernie Zelinski ka zbuluar që mënyra me të cilën e kaloni kohën tuaj të lirë kur jeni të papunësuar  mund të...