6.9 C
Pristina
spot_img

Rrite biznesin

spot_imgspot_img

Si do ta transformojnë biznesin këto 2 mundësi të rritjes së mediave sociale në 2024

Ndërsa jemi në vitin 2024, dy tendenca po riformësojnë mënyrën se si bizneset angazhohen me klientët e tyre. E para është zvogëlimi i hendekut midis ndërgjegjësimit dhe blerjes, që...

Ligjet e Pasurisë (The Laws of Wealth)-Daniel Crosby

Ligjet e Pasurisë Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Bëhuni investues kursimtar duke i njohur kufizimet tuaja. Kur investoni në aksione, jeni gjithnjë në rrezik të një kthimi potencial....

ITP Prizren, e ardhmja e bizneseve të reja dhe zhvillimit të ndërmarrësisë inovative

Parku i Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren është lokacioni më unik në rajon i ndërmarrësisë inovative, zhvillimit të bizneseve dhe shkathtësive. Ai po ashtu nxitë bashkëpunimin dhe zhvillimin e ekosistemit,...

Rimerreni përsëri Kohën tuaj (Buy Back Your Time)-Dan Martell

Rimerreni Përsëri Kohën tuaj Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Një udhëzim veprues për ta jetuar ëndrrën tuaj duke e rifituar kohën tuaj. Imagjinojeni jetën tuaj të ëndrrave. Ndoshta...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Si do ta transformojnë biznesin këto 2 mundësi të rritjes së mediave sociale në 2024

Ndërsa jemi në vitin 2024, dy tendenca po riformësojnë mënyrën se si bizneset angazhohen me klientët e tyre. E para është zvogëlimi i hendekut...

Rimerreni përsëri Kohën tuaj (Buy Back Your Time)-Dan Martell

Rimerreni Përsëri Kohën tuaj Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Një udhëzim veprues për ta jetuar ëndrrën tuaj duke e rifituar kohën tuaj. Imagjinojeni...

ITP Prizren, e ardhmja e bizneseve të reja dhe zhvillimit të ndërmarrësisë inovative

Parku i Inovacionit dhe Trajnimeve në Prizren është lokacioni më unik në rajon i ndërmarrësisë inovative, zhvillimit të bizneseve dhe shkathtësive. Ai po ashtu nxitë...

Ligjet e Pasurisë (The Laws of Wealth)-Daniel Crosby

Ligjet e Pasurisë Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Bëhuni investues kursimtar duke i njohur kufizimet tuaja. Kur investoni në aksione, jeni gjithnjë në...