6.9 C
Pristina
spot_img

Burime njerëzore

spot_imgspot_img

Ndërtimi i një organizate gjithëpërfshirëse (Building an Inclusive Organization)-Stephen Frost and Raafi-Karim Alidina

Ndërtimi i një organizate gjithëpërfshirëse Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Mësoni si ta bëni vendin tuaj të punës më të shumëllojshëm, më pranues dhe më inovativ. Diversiteti dhe...

Punësimi i suksesshëm (Hiring Success)-Jerome Ternynck

Punësimi i suksesshëm Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Një guidë për suksesin në një botë të paqëndrueshme. Arritja e një punësimi të suksesshëm fillon me zgjedhjen e njerëzve të...

Cilat vende kanë normën më të lartë të punësimit në Evropë?

Shkalla e punësimit në BE arriti një nivel historik prej 74,6% në vitin 2022, sipas të dhënave të reja nga Eurostat Por, cilat rajone po ecin më mirë se të...

Pse kompanitë duhet të investojnë në punëtorët e tyre?

Investimi në fuqi punëtore nënkupton ndërmarrjen e të gjithë hapave të cilët shpiejnë në rritjen e produktivitetit të punëtorit dhe në të njejtën kohë edhe në zhvillimin e kompanisë. Për të siguruar...

3 pyetje që top kandidatët duhet t’i bëjnë në intervista të punës

Kur pranohet thirrja për një intervistë pune, të gjithë synojmë të përgatitemi sa më mirë në mënyrë që të dalim të suksesshëm në atë intervistë. Shumica e kandidatëve përqëndrohen se...

Prezantohet “Globs App”, aplikacioni për menaxhimin e burimeve njerëzore

Në ambientet e “Maritim Plaza Hotel”, u bë prezantua aplikacioni “Globs App”.  Eventi u hap me fjalën e znj.Lori Jaup, e cila është edhe themeluesja e aplikacionit. Aplikacioni në...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Prezantohet “Globs App”, aplikacioni për menaxhimin e burimeve njerëzore

Në ambientet e “Maritim Plaza Hotel”, u bë prezantua aplikacioni “Globs App”.  Eventi u hap me fjalën e znj.Lori Jaup, e cila është edhe...

Cilat vende kanë normën më të lartë të punësimit në Evropë?

Shkalla e punësimit në BE arriti një nivel historik prej 74,6% në vitin 2022, sipas të dhënave të reja nga Eurostat Por, cilat rajone po...

Kriza e punëtorëve prek Gjermaninë rurale: Si mund të tërhiqen emigrantët e huaj në fshatra?

Kur vizitori zbulon rrënojat e kështjellës Rosenstein, të vendosur në një shkëmb të madh mbi qytetin e Heubach, atij nuk i shkon mendja se...

Pse kompanitë duhet të investojnë në punëtorët e tyre?

Investimi në fuqi punëtore nënkupton ndërmarrjen e të gjithë hapave të cilët shpiejnë në rritjen e produktivitetit të punëtorit dhe në të njejtën kohë edhe në...

Punësimi i suksesshëm (Hiring Success)-Jerome Ternynck

Punësimi i suksesshëm Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Një guidë për suksesin në një botë të paqëndrueshme. Arritja e një punësimi të suksesshëm fillon...