6.9 C
Pristina
spot_img

Prodhim

spot_imgspot_img

Përmbytje, thatësira dhe kriza paniku: Ndryshimet klimatike po peshojnë rëndë tek fermerët europianë

Thatësira dhe përmbytjet e shkaktuara nga klima po dëmtojnë jetesën dhe shëndetin mendor të fermerëve europianë. Bujqësia europiane është goditur nga një rritje e përmbytjeve, thatësirës dhe valëve të...

Ministrja Hajdari takoi një tjetër biznes të mbështetur nga MINT i cili eksporton në shtatë vende kabllot e tensionit të ulët

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari vazhdoi gjatë ditës së sotme vizitën në terren tek një tjetër biznes të mbështetur financiarisht nga MINT përmes Programit CERP....

Qëllimi (The Goal)-Eliyahu M. Goldratt and Jeff Cox

Qëllimi Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Menaxhim efikas, fitim maksimal. Imagjinoni sikur jeni menagjeri i një fabrike prodhuese që po has në vështirësi apo që pritet ta përmirësojë...

Qeveria shkarkon Bordin e “Trepçës”, emëron një të përkohshëm

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur të mërkurën ka shkarkuar Bordin mbikëqyrës të ndërmarrjes “Trepça”. Ministrja e Ekonomisë, Artanë Rizvanolli ka treguar disa nga arsyet që kanë quar në...

Kia EV9 shpallet fituese në kategorinë e luksit në çmimet Makina Gjermane e Vitit 2024

Pasi bëri debutimin e saj në klasën e pesë metrave, Kia fitoi menjëherë jurinë prej 27 anëtarësh të çmimit “Makina Gjermane e Vitit 2024” (GCOTY). SUV-i elektrik me tre rreshta Kia...

ASK: Bruto Produkti Vendor shënoi rritje për 5.2 përqind në vitin 2022

Gjatë vitit 2022 Bruto Produkti Vendor(BPV) ka shënuar rritje për 5.2 përqind krahasuar me vitin 2021 kjo sipas raportit të Agjensisë së Statistikave të Kosovës. “Aktivitetet ekonomike me rritje reale...

Abonohuni

━ më të lexuarat

ASK: Bruto Produkti Vendor shënoi rritje për 5.2 përqind në vitin 2022

Gjatë vitit 2022 Bruto Produkti Vendor(BPV) ka shënuar rritje për 5.2 përqind krahasuar me vitin 2021 kjo sipas raportit të Agjensisë së Statistikave të...

Përmbytje, thatësira dhe kriza paniku: Ndryshimet klimatike po peshojnë rëndë tek fermerët europianë

Thatësira dhe përmbytjet e shkaktuara nga klima po dëmtojnë jetesën dhe shëndetin mendor të fermerëve europianë. Bujqësia europiane është goditur nga një rritje e...

Kia EV9 shpallet fituese në kategorinë e luksit në çmimet Makina Gjermane e Vitit 2024

Pasi bëri debutimin e saj në klasën e pesë metrave, Kia fitoi menjëherë jurinë prej 27 anëtarësh të çmimit “Makina Gjermane e Vitit 2024” (GCOTY). SUV-i...

Qeveria shkarkon Bordin e “Trepçës”, emëron një të përkohshëm

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur të mërkurën ka shkarkuar Bordin mbikëqyrës të ndërmarrjes “Trepça”. Ministrja e Ekonomisë, Artanë Rizvanolli ka treguar disa nga...

Qëllimi (The Goal)-Eliyahu M. Goldratt and Jeff Cox

Qëllimi Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Menaxhim efikas, fitim maksimal. Imagjinoni sikur jeni menagjeri i një fabrike prodhuese që po has në vështirësi...