6.9 C
Pristina
spot_img

Marketing

spot_imgspot_img

Ja se si Gemini i Google mund të ndihmojë bizneset në krijimin e reklamave më efektive

Blerja e reklamave në rezultatet e kërkimit të Google mund të jetë një mënyrë e rëndësishme që biznesi juaj të vihet re, nëse jo një mënyrë e nevojshme për...

Ndikimet pozitive të Inteligjencës Artificiale në marketingun dixhital

Për ata që kanë në marketingun e dixhitalit që hyn në punë që mendon për një ndryshim në industrinë e një teknologjie dhe teknologjie profesionale, peiz nga ndryshimet e...

Roli dhe funksioni i një agjencie marketingu

Një agjenci marketingu është një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve të marketingut dhe reklamës për klientët e saj. Këto agjenci ofrojnë një gamë të gjerë të shërbimeve...

Fundi i Marketingut (The End of Marketing)-Carlos Gil

Fundi i marketingut Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Mësoni si ta krijoni një prani tërheqëse të një brendi në mediat sociale. Nga kush doni të bleni gjëra-nga një brend,...

Ky është Marketingu (This is Marketing)-Seth Godin

Ky është marketingu Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Mësoni një filozofi të re të marketingut në epokën e internetit. Cila është fjala e parë që e mendoni kur...

“Automatizimi i Marketingut Digjital”, Bes Bujupi nga Rapid Images: Kosova ka shumë njerëz kreativ

Javën e kaluar u mbajt konferenca më e madhe në vend e Marketingut Digjital në Kosovë, Growth Tank e cila solli folës nga kompanitë më prestigjioze amerikane dhe evropiane....

Abonohuni

━ më të lexuarat

Roli dhe funksioni i një agjencie marketingu

Një agjenci marketingu është një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve të marketingut dhe reklamës për klientët e saj. Këto agjenci ofrojnë një...

5 tendencat kryesore të marketingut për vitin 2024

Është koha e vitit kur marketerët po përpiqen të parashikojnë të ardhmen e parashikueshme. Me afrimin e vitit 2024, ne shpenzojmë kohë dhe përpjekje...

Fundi i Marketingut (The End of Marketing)-Carlos Gil

Fundi i marketingut Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Mësoni si ta krijoni një prani tërheqëse të një brendi në mediat sociale. Nga kush doni...

Ndikimet pozitive të Inteligjencës Artificiale në marketingun dixhital

Për ata që kanë në marketingun e dixhitalit që hyn në punë që mendon për një ndryshim në industrinë e një teknologjie dhe teknologjie...

Ja se si Gemini i Google mund të ndihmojë bizneset në krijimin e reklamave më efektive

Blerja e reklamave në rezultatet e kërkimit të Google mund të jetë një mënyrë e rëndësishme që biznesi juaj të vihet re, nëse jo...