5.8 C
Pristina
spot_img

Fillo Biznesin - Startup

spot_imgspot_img

6 truke të thjeshta të rritjes për startup-et!

Si të gjithë e dinë është tepër e vështirë të reduktosh zhurmën dhe të krijosh një markë të re, prezencë website-i dhe model biznesi në botën e sotme konkurruese...

Pse startup-et duhet të investojnë në marrëdhëniet me publikun

Sipërmarrësit shpesh e gjejnë veten në një udhëkryq, duke diskutuar për momentin e duhur për të nisur strategjitë kryesore. Shpesh ata hasen me pyetjen, se kur është koha “e duhur”...

Dallimi midis suksesit të fillimit dhe dështimit varet nga kjo gjë!

Në çdo kompani, punonjësit janë një burim i paçmuar. Jo vetëm që janë ata që ndihmojnë startup-et të hyjnë në terren, duke punuar shpejt dhe furishëm për të përmbushur qëllimet e...

Fillimi i një biznesi është i pamundur pa një gjë dhe nuk është paraja!

Për sipërmarrës të panumërt, mënyra e provuar dhe e vërtetë për të gjetur financues dhe për të plotësuar personelin e një startupi është nëpërmjet lidhjeve ndërklasore, megjithatë shumë pak...

Udhëzuesi për Ndërtimin e një Plan Biznesi të Suksesshëm

Një plan biznesi i strukturuar dhe i hollësishëm është një hap kritik drejt suksesit të një biznesi. Ky artikull jo vetëm që ofron një vizion të qartë për biznesin...

Nëse nuk po ja dilni, kujtoni : Sipërmarrjet gjeniale lindën nga një garazh!

Garazhi është sinteza e përkryer e American Dream, i mishëron vetë thelbin dhe, si i tillë do të meritonte një fenomenologji të veçantë. Të gjithë amerikanët apo pothuajse posedojnë...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Udhëzues i shpejtë tatimor për biznesin në Kosovë

Kategorizimi i llojeve të bizneseve Personat fizik (bizneset individuale dhe ortakritë) - Kanë përgjegjësi të plotë me tërë pasurinë e tyre private. Sipas Ligjit...

Fillon zbatimi i Politikës Industriale 2030, në vlerë prej 400.000.00 EUR

Fillon zbatimi i Politikës Industriale 2030, MINT/KIESA ndan skemën e parë mbështetëse të granteve për certifikimin e produkteve për bizneset kosovare, në vlerë prej...

Format ligjore të bizneseve në Kosovë, karakteristikat kryesore, përparësitë dhe dobësitë

1.  Biznes Individual Biznesi individual është person fizik dhe jo juridik, pavarësisht nga kjo, ai mund të lidhë kontratë, të ketë pronë, të ushtrojë padi...

6 truke të thjeshta të rritjes për startup-et!

Si të gjithë e dinë është tepër e vështirë të reduktosh zhurmën dhe të krijosh një markë të re, prezencë website-i dhe model biznesi...

Udhëzuesi për Ndërtimin e një Plan Biznesi të Suksesshëm

Një plan biznesi i strukturuar dhe i hollësishëm është një hap kritik drejt suksesit të një biznesi. Ky artikull jo vetëm që ofron një...