5.8 C
Pristina
spot_img

Karriera

spot_imgspot_img

A ka më shumë rëndësi personaliteti, apo përvoja e kaluar kur punësoheni?

Çdo menaxher punësimi dëshiron të gjejë kandidatin perfekt për këtë punë. Por, procesi i aplikimit është ngritur kundër tyre. Në mënyrë tipike, hapi i parë përfshin rishikimin e një CV dhe ndoshta një letër...

Jeni kuriozë të mësoni disa truke sesi të përmirësoni aftësitë tuaja të shitjes?

Në një moment në karrierën tuaj, edhe nëse nuk jeni shitës, do t’ju duhet të shisni diçka – qoftë kjo ideja juaj, ekipi juaj apo vetja. Pra, si mund...

CEO i LinkedIn ndan këshillat e tij për ndërtimin e karrierës në 2024

Ai drejton platformën më të madhe dhe më me ndikim të mediave sociale në lidhje me workplace, ku ai ka punuar për gati 15 vjet  dhe ai ka mësuar disa gjëra...

A e ka humbur rrugën biznesi juaj? Përdorni këto 3 këshilla inteligjente për t’u shkallëzuar në mënyrë strategjike

Ekonomia e vitit 2024 duket të jetë një rritje, pasi parashikimet flasin për një rritje vjetore të PBB-së globale prej 2.6%. Kjo duhet të nxisë shpirtin sipërmarrës, nëse jeni...

7 hapa për të riparuar një partneritet të dëmtuar biznesi

Shumë njerëz e dinë nga përvoja e dhimbshme personale se partneritetet e biznesit, sado premtuese që mund të fillojnë, mund të vijnë në një vend konflikti dhe madje edhe...

Si të ofroni një shërbim të jashtëzakonshëm në 4 hapa, më shumë se thjesht një buzëqeshje

Shërbimi i jashtëzakonshëm i klientit varet nga më shumë se sa vetem te kesh nje ekip shumë të buzeqeshur dhe empatik edhe pse ata gjithashtu janë shumë të rëndësishëm!...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Po nëse jeni pa punë, si duhet të kaloni ditën?

Autori i njohur Ernie Zelinski ka zbuluar që mënyra me të cilën e kaloni kohën tuaj të lirë kur jeni të papunësuar  mund të...

Si të ofroni një shërbim të jashtëzakonshëm në 4 hapa, më shumë se thjesht një buzëqeshje

Shërbimi i jashtëzakonshëm i klientit varet nga më shumë se sa vetem te kesh nje ekip shumë të buzeqeshur dhe empatik edhe pse ata...

A e ka humbur rrugën biznesi juaj? Përdorni këto 3 këshilla inteligjente për t’u shkallëzuar në mënyrë strategjike

Ekonomia e vitit 2024 duket të jetë një rritje, pasi parashikimet flasin për një rritje vjetore të PBB-së globale prej 2.6%. Kjo duhet të...

A ka më shumë rëndësi personaliteti, apo përvoja e kaluar kur punësoheni?

Çdo menaxher punësimi dëshiron të gjejë kandidatin perfekt për këtë punë. Por, procesi i aplikimit është ngritur kundër tyre. Në mënyrë tipike, hapi i parë përfshin...

Shenjat e pakëndshme në një njoftim pune

Njoftimet e punësimit kanë ndryshuar shumë krahasuar me disa vite më parë. Kjo, pasi tregu i punës ka ndryshuar, lëvizjet demografike janë shtuar dhe...