5.8 C
Pristina
spot_img

Menaxhimi i stresit

spot_imgspot_img

“Sa e ke pagën?”: Mëso si të përgjigjesh nëse nuk dëshiron të tregosh

Shumica e kandidatëve i tremben pyetjes “Sa e ke pagën aktuale”. Kjo ndjenjë vjen nga frika e dyshimit, nëse po e “shesin” veten për pak ose shumë lartë. Por,...

Ndikimi i Emocioneve në Performancën Profesionale

Ky artikull kërkon të shqyrtojë ndikimin e lotëve në vendin e punës dhe se si ato mund të ndikojnë në performancën profesionale. Emocionet janë pjesë e natyrës njerëzore dhe...

Si të ofroni një shërbim të jashtëzakonshëm në 4 hapa, më shumë se thjesht një buzëqeshje

Shërbimi i jashtëzakonshëm i klientit varet nga më shumë se sa vetem te kesh nje ekip shumë të buzeqeshur dhe empatik edhe pse ata gjithashtu janë shumë të rëndësishëm!...

5 këshilla për të krijuar përmbajtje SEO që renditet në krye të klasifikimeve

Nëse dëshironi të renditeni mirë në Google dhe të drejtoni trafikun organik, është thelbësore të dini se si të krijoni përmbajtje që është e optimizuar për motorët e kërkimit,...

Çfarë është “Workaholism” dhe si ndikon në mbarëvajtjen e punës suaj

Sipas një studimi global për shëndetin në vendin e punës, i kryer nga McKinsey Health, 28% e punonjësve amerikanë u përgjigjën se vuanin nga burnout në punë. Megjithatë, vlen të...

Kur Trupi thotë jo (When the Body Says no)-Gabor Maté

Kur trupi thotë jo Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Mësoni pse stresi është aq shkatërrimtar për shëndetin tuaj. Çfarë do të bënit nëse një mikeshë do të ju...

Abonohuni

━ më të lexuarat

“Sa e ke pagën?”: Mëso si të përgjigjesh nëse nuk dëshiron të tregosh

Shumica e kandidatëve i tremben pyetjes “Sa e ke pagën aktuale”. Kjo ndjenjë vjen nga frika e dyshimit, nëse po e “shesin” veten për...

Si të ofroni një shërbim të jashtëzakonshëm në 4 hapa, më shumë se thjesht një buzëqeshje

Shërbimi i jashtëzakonshëm i klientit varet nga më shumë se sa vetem te kesh nje ekip shumë të buzeqeshur dhe empatik edhe pse ata...

Kur Trupi thotë jo (When the Body Says no)-Gabor Maté

Kur trupi thotë jo Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Mësoni pse stresi është aq shkatërrimtar për shëndetin tuaj. Çfarë do të bënit nëse...

Çfarë është “Workaholism” dhe si ndikon në mbarëvajtjen e punës suaj

Sipas një studimi global për shëndetin në vendin e punës, i kryer nga McKinsey Health, 28% e punonjësve amerikanë u përgjigjën se vuanin nga...

5 këshilla për të krijuar përmbajtje SEO që renditet në krye të klasifikimeve

Nëse dëshironi të renditeni mirë në Google dhe të drejtoni trafikun organik, është thelbësore të dini se si të krijoni përmbajtje që është e...