5.8 C
Pristina
spot_img

Menaxhimi i kohës

spot_imgspot_img

Si të punoni nga shtëpia dhe njëkohësisht të kujdeseni për foshnjën ose vogëlushin tuaj

Nëse jeni duke punuar nga shtëpia, mund të pyesni veten se si mund t’i argëtoni fëmijët tuaj ndërkohë që të jeni vetë produktive ?? Është e mundur të punoni nga...

Keni probleme me menaxhimin e kohës? Atëherë duhet të bëni një gjë për të shmangur këto 3 pasoja

Nëse mendoni se nuk keni kohë të mjaftueshme për t’i bërë të gjitha, nuk jeni vetëm. Por, bërja e këtij aktiviteti të thjeshtë çdo javë mund dhe do të ndryshojë...

Tri mënyra se si rrezikoni të humbisni fluturimin tuaj në aeroport

Njerëzit shpesh vonohen për fluturime për shkak të gabimeve të zakonshme që bëjnë dhe është e rëndësishme të zbuloni se cilat janë ato gabime në mënyrë që të ndaloni...

Menaxhimi i Kohës: strategjitë për t’u organizuar dhe t’i përmirësuar produktivitetin

Menaxhimi i kohës është një aspekt i rëndësishëm i jetës profesionale dhe personale. Në një botë ku koha është një burim i kufizuar, aftësia për ta menaxhuar atë me...

Menaxhimi i Email-ve në Mëngjes: Si të reagojmë kur kemi shumë mesazhe për të hapur

Në fillim të ditës, shumica prej nesh përballen me një numër  të madh email-esh, dhe është e rëndësishme të kemi një strategji të mirëpërcaktuar për t’i menaxhuar ato. Filloni duke përcaktuar...

5 këshilla për të krijuar përmbajtje SEO që renditet në krye të klasifikimeve

Nëse dëshironi të renditeni mirë në Google dhe të drejtoni trafikun organik, është thelbësore të dini se si të krijoni përmbajtje që është e optimizuar për motorët e kërkimit,...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Si të punoni nga shtëpia dhe njëkohësisht të kujdeseni për foshnjën ose vogëlushin tuaj

Nëse jeni duke punuar nga shtëpia, mund të pyesni veten se si mund t’i argëtoni fëmijët tuaj ndërkohë që të jeni vetë produktive ?? Është...

Si të menaxhosh kohën mes familjes dhe biznesit që po rritet?

Të qënit mes familjes dhe biznesit që po rritet Është një betejë e zakonshme që e hasin pjesa më e madhe e sipërmarësve- si e...

Esencialisht më pak (Essentially Less)-Dirk von Gehlen

Esencialisht më pak Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Informata të kondensuara. "Essentially Less" bazohet në Blink-un tonë të parë origjinal të quajtur "Wesentlich...

Ku e shihni veten në vitet e ardhshme?

Gjatë karrierës suaj mund të duhet t’i përgjigjeni kësaj pyetje të bërë nga prindër kureshtarë, njerëz të huaj, ose nga menaxherë punësimi. Përgjigjia mund të...

8 çelësat për të arritur qëllimet tuaja me metodën RPM

Tony Robbins, në një nga trajnimet e tij, na shpjegon  mbi një metodë planifikimi që ai e quan Metoda e Planifikimit të Shpejtë (RPM).Ja...