6.9 C
Pristina
spot_img

Paraja dhe financat

spot_imgspot_img

Mashtrimi është kudo – Ndiqni këtë udhëzues për të siguruar transaksionet tuaja në internet

Prevalenca e mashtrimit për transaksionet tona është një shqetësim në rritje si për konsumatorët ashtu edhe për bizneset, siç theksohet në një raport të vitit 2021 nga firma e parandalimit të...

Fitoni para duke bërë atë që doni! 10 këshilla kryesore për të fituar para nga pasioni juaj

Në një botë ku ndjekja e pasionit është bërë sinonim i të jetuarit të një jete të plotë, shumë e gjejnë veten në një udhëkryq, të pasigurt për atë...

Cilat janë zgjedhjet që bëjnë diferencën mes një të pasuri dhe një të varfri?

Nga besimi te vetja deri te këmbëngulja për të arritur një rezultat në dukje të pamundur, këto janë arsyet përse të varfrit qëndrojnë të varfër dhe të pasurit pasurohen...

Programe mësimore nëpër shkolla për financat e kursimet! Ja strategjia

Qytetarët shqiptarë kanë njohuri të ulëta financiare në raport me indeksin global. Për të rritur edukimin financiar Banka e Shqipërisë ka miratuar strategjinë 2024-2026, ku synohet që edukimi të...

Bisedat me të panjohurit (Talking to Strangers)-Malcolm Gladwell

Bisedat me të panjohurit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Çfarë duhet të dini për njerëzit që nuk i njihni! Kuptojeni sa pak dini për të panjohurit. Kur Ministri Britanez Neville...

Rikthehet bitcoin, duke tejkaluar 44 mijë USD

Bitcoin është ngjitur sërish në mbi 44 mijë dollarë. Kjo pasi në treg është rikthyer diskutimi për miratimin e fondeve ETF në Shtetet e Bashkuara. Sipas tregjeve, ky komision...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Bisedat me të panjohurit (Talking to Strangers)-Malcolm Gladwell

Bisedat me të panjohurit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Çfarë duhet të dini për njerëzit që nuk i njihni! Kuptojeni sa pak dini për...

Mashtrimi është kudo – Ndiqni këtë udhëzues për të siguruar transaksionet tuaja në internet

Prevalenca e mashtrimit për transaksionet tona është një shqetësim në rritje si për konsumatorët ashtu edhe për bizneset, siç theksohet në një raport të vitit 2021...

Një në katër zviceranë ka një punë të dytë

Gati një e katërta e fuqisë punëtore zvicerane mashtron një punëdhënës, duke punuar më shumë se një punë në të njëjtën kohë, sipas një...

Programe mësimore nëpër shkolla për financat e kursimet! Ja strategjia

Qytetarët shqiptarë kanë njohuri të ulëta financiare në raport me indeksin global. Për të rritur edukimin financiar Banka e Shqipërisë ka miratuar strategjinë 2024-2026,...

Fitoni para duke bërë atë që doni! 10 këshilla kryesore për të fituar para nga pasioni juaj

Në një botë ku ndjekja e pasionit është bërë sinonim i të jetuarit të një jete të plotë, shumë e gjejnë veten në një...