5.8 C
Pristina
spot_img

Financa personale

spot_imgspot_img

Fitoni para duke bërë atë që doni! 10 këshilla kryesore për të fituar para nga pasioni juaj

Në një botë ku ndjekja e pasionit është bërë sinonim i të jetuarit të një jete të plotë, shumë e gjejnë veten në një udhëkryq, të pasigurt për atë...

Programe mësimore nëpër shkolla për financat e kursimet! Ja strategjia

Qytetarët shqiptarë kanë njohuri të ulëta financiare në raport me indeksin global. Për të rritur edukimin financiar Banka e Shqipërisë ka miratuar strategjinë 2024-2026, ku synohet që edukimi të...

Financat e Vajzës së Mençur (Clever Girl Finance)-Bola Sokunbi

Financat e Vajzës së Mençur Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Lejeni të shkojë frikën e parave dhe zgjidhni mjetet që ju duhen për ti marrë në dorë financat...

Nëse falimenton banka dhe keni para te depozituara. Çka ndodh me paratë tuaja?

A ju ka shkuar ndonjëherë në mendje se çka ndodh nëse banka ku ju i keni të kursyera paratë tuaja një ditë do të falimentonte?, nëse jo, sot do...

Informacion me rendesi rreth faljes se 100 eurove te tatimit ne pronë

Pezullimi i vendimit për ndryshimet në Ligjin për Tatimin në Pronë, nga Kushtetuesja rrezikon që të humb afatet që janë paraparë për faljen e 100 euro tatim për qytetarët....

Nga janari, “influencerat” në rrjetet sociale do paguajnë taksa! Preken edhe shtëpitë me qira ditore

Nga 1 janari i vitit të ardhshëm, paratë e fituara në platformat sociale si TikTok, Instagram, Facebook, YouTube apo Google do të tatohen në mënyrë progresive. Pra nëse një...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Programe mësimore nëpër shkolla për financat e kursimet! Ja strategjia

Qytetarët shqiptarë kanë njohuri të ulëta financiare në raport me indeksin global. Për të rritur edukimin financiar Banka e Shqipërisë ka miratuar strategjinë 2024-2026,...

Fitoni para duke bërë atë që doni! 10 këshilla kryesore për të fituar para nga pasioni juaj

Në një botë ku ndjekja e pasionit është bërë sinonim i të jetuarit të një jete të plotë, shumë e gjejnë veten në një...

Informacion me rendesi rreth faljes se 100 eurove te tatimit ne pronë

Pezullimi i vendimit për ndryshimet në Ligjin për Tatimin në Pronë, nga Kushtetuesja rrezikon që të humb afatet që janë paraparë për faljen e...

Financat e Vajzës së Mençur (Clever Girl Finance)-Bola Sokunbi

Financat e Vajzës së Mençur Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Lejeni të shkojë frikën e parave dhe zgjidhni mjetet që ju duhen për...

Nga janari, “influencerat” në rrjetet sociale do paguajnë taksa! Preken edhe shtëpitë me qira ditore

Nga 1 janari i vitit të ardhshëm, paratë e fituara në platformat sociale si TikTok, Instagram, Facebook, YouTube apo Google do të tatohen në...