5.8 C
Pristina
spot_img

Patundshmëri

spot_imgspot_img

A doni të shisni shtëpinë tuaj shpejt dhe lehtë?! Ja këshillat që na jep ekspertja

Kënaqësia që merr pasi përfundon një projekt që e ke ideuar vetë, pa arkitektë është shumë e madhe, sidomos nëse është një shtëpi investimi dhe e di që një...

AKP ka tenderuar për shitje prona atraktive në disa rajone të Kosovës

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka shpallur sot Shitjen e Aseteve në Likuidim SHAL 63. Me këtë rast ka nxjerr në shitje prona atraktive në tërë territorin e vendit. Në...

Te kosovarët dhe te diaspora e Kosovës dominojnë tërësisht investimet në banesa

Sipas të dhënave të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), mbi 53 milionë euro është vlera e investimeve në patundshmëri të qytetarëve të Kosovës në vendet e rajonit, kryesisht në...

Nga sot, në Komunën e Prishtinës nuk do t’ju duhet ky dokument për t’u pajisur me certifikatë të pronës

Komuna e Prishtinës ka shfuqizuar vendimin që parasheh paraqitjen e vërtetimit tatimor për të gjitha ata që duan të pajisen me certifikatë të pronës, të kopjes së planit apo...

Gjermania anulon planet për standarde më të rrepta për sektorin e ndërtimit

Qeveria gjermane pritet të vendosë plane për një kohë të pacaktuar për të kërkuar standarde më të rrepta të izolimit të ndërtesave, tha ministri i Ekonomisë, Robert Habeck në...

Komuna e Prishtinës del me udhëzues për legalizim të ndërtimeve, paralajmëron rrënime

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se ka përgatitur një udhëzues mbi procesin e legalizimit të ndërtimeve, që do të ndihmojë me informata konkrete rreth procesit dhe hapat që duhet...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Te kosovarët dhe te diaspora e Kosovës dominojnë tërësisht investimet në banesa

Sipas të dhënave të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), mbi 53 milionë euro është vlera e investimeve në patundshmëri të qytetarëve të Kosovës në...

Bie kostoja e ndërtimit në Kosovë

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), ka publikuar këtë të enjte Indeksin e Kostos së Ndërtimit për tremujorin e parë të vitit 2023. Indeksi i...

Gjermania anulon planet për standarde më të rrepta për sektorin e ndërtimit

Qeveria gjermane pritet të vendosë plane për një kohë të pacaktuar për të kërkuar standarde më të rrepta të izolimit të ndërtesave, tha ministri...

Nga sot, në Komunën e Prishtinës nuk do t’ju duhet ky dokument për t’u pajisur me certifikatë të pronës

Komuna e Prishtinës ka shfuqizuar vendimin që parasheh paraqitjen e vërtetimit tatimor për të gjitha ata që duan të pajisen me certifikatë të pronës,...

AKP ka tenderuar për shitje prona atraktive në disa rajone të Kosovës

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka shpallur sot Shitjen e Aseteve në Likuidim SHAL 63. Me këtë rast ka nxjerr në shitje prona atraktive në...