6.9 C
Pristina
spot_img

Vetëzhvillim

spot_imgspot_img

Ja se si kuptimi i llojit tuaj të personalitetit mund t’ju bëjë një sipërmarrës më të suksesshëm.

Sipërmarrësit luajnë një rol jetik në ekonominë globale duke udhëhequr inovacionin, nxitur krijimin e vendeve të punës në industri të tëra. Duke i ndihmuar sipërmarrësit të kuptojnë veten e...

Jeni kuriozë të mësoni disa truke sesi të përmirësoni aftësitë tuaja të shitjes?

Në një moment në karrierën tuaj, edhe nëse nuk jeni shitës, do t’ju duhet të shisni diçka – qoftë kjo ideja juaj, ekipi juaj apo vetja. Pra, si mund...

7 hapa për të riparuar një partneritet të dëmtuar biznesi

Shumë njerëz e dinë nga përvoja e dhimbshme personale se partneritetet e biznesit, sado premtuese që mund të fillojnë, mund të vijnë në një vend konflikti dhe madje edhe...

10 Këshilla japoneze për sukses, për të 20-tat si jetë e qetë dhe të 30-tat si vitet e betejave reale të ekzistencës

Lexoni dhe mbani mend këto 10 këshilla për të qenë gati për betejat e jetës: 1. Në të 20-tat kapërceni argëtimin e pakuptimtë, tani është koha për t'u fokusuar në...

Japonezët i japin 15 këshilla, të cilat në moshën 40 vjeçare t’i mëson jeta, por atëherë mund të jetë vonë

1. Dikush fiton 10 herë më shumë se ju në një punë 8 orëshe në ditë,  sepse ata kanë një "levë" shumë më të madhe në punën e tyre. 2....

Si të shmangni një person negativ që ndikon në punën tuaj ?

Studimet kanë treguar se energjia e kolegëve tanë mund të ndikojë në mënyrën se si ndihemi çdo ditë. Kur mjedisi ynë i punës është i mbushur me ndjenja pakënaqësie...

Abonohuni

━ më të lexuarat

10 Këshilla japoneze për sukses, për të 20-tat si jetë e qetë dhe të 30-tat si vitet e betejave reale të ekzistencës

Lexoni dhe mbani mend këto 10 këshilla për të qenë gati për betejat e jetës: 1. Në të 20-tat kapërceni argëtimin e pakuptimtë, tani është...

Ja se si kuptimi i llojit tuaj të personalitetit mund t’ju bëjë një sipërmarrës më të suksesshëm.

Sipërmarrësit luajnë një rol jetik në ekonominë globale duke udhëhequr inovacionin, nxitur krijimin e vendeve të punës në industri të tëra. Duke i ndihmuar...

Nuk e kemi ditur se do të ndodhte (Didn’t See it Coming)-Carey Nieuwhof

Nuk e kemi ditur se do të ndodhte Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Një shikim nderues, i respektueshëm se si ti kalojmë problemet...

Shenjat e pakëndshme në një njoftim pune

Njoftimet e punësimit kanë ndryshuar shumë krahasuar me disa vite më parë. Kjo, pasi tregu i punës ka ndryshuar, lëvizjet demografike janë shtuar dhe...

Si të shmangni një person negativ që ndikon në punën tuaj ?

Studimet kanë treguar se energjia e kolegëve tanë mund të ndikojë në mënyrën se si ndihemi çdo ditë. Kur mjedisi ynë i punës është...