5.8 C
Pristina
spot_img

Shërbime

spot_imgspot_img

Veqantia Ekonomike (Economic Singularity)-Calum Chace

Veqantia Ekonomike Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Mësoni çfarë ju ofron IA. Me dekada njerëzit kanë qenë të brengosur që makinat mund ta sundojnë botën-dhe këto brenga janë...

Shpik dhe Bredh (Invent and Wander)-Jeff Bezos

Shpik dhe Bredh Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zhytu në punimet e brendshme të Mendjes së Jeff Bezos. A keni pyetur veten ndonjëherë se çfarë ndodh prapa skenave...

Byroja Kosovare e Sigurimeve: Mbi 35 milionë euro dëme u paguan vetëm për 6 muaj

Byroja Kosovare e Sigurimeve ka publikuar raportin 6-mujor, ku bëhet e ditur se gjatë periudhës janar – qershor 2023 kompanitë e sigurimeve si dhe Byroja Kosovare e Sigurimit në...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Byroja Kosovare e Sigurimeve: Mbi 35 milionë euro dëme u paguan vetëm për 6 muaj

Byroja Kosovare e Sigurimeve ka publikuar raportin 6-mujor, ku bëhet e ditur se gjatë periudhës janar – qershor 2023 kompanitë e sigurimeve si dhe...

Shpik dhe Bredh (Invent and Wander)-Jeff Bezos

Shpik dhe Bredh Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zhytu në punimet e brendshme të Mendjes së Jeff Bezos. A keni pyetur veten ndonjëherë...

Veqantia Ekonomike (Economic Singularity)-Calum Chace

Veqantia Ekonomike Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Mësoni çfarë ju ofron IA. Me dekada njerëzit kanë qenë të brengosur që makinat mund ta...