5.8 C
Pristina
spot_img

Shitje

spot_imgspot_img

Rregullat Bazë të Warren Buffetit (Warren Buffett’s Ground Rules)-Jeremy C. Miller

Rregullat Bazë të Warren Buffetit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Këshilla rreth investimeve të Warren Buffetit, nga goja e tij. A keni menduar ndonjëherë, ‘’E dini çfarë, jeta...

Ligjet e Pasurisë (The Laws of Wealth)-Daniel Crosby

Ligjet e Pasurisë Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Bëhuni investues kursimtar duke i njohur kufizimet tuaja. Kur investoni në aksione, jeni gjithnjë në rrezik të një kthimi potencial....

Shpik dhe Bredh (Invent and Wander)-Jeff Bezos

Shpik dhe Bredh Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zhytu në punimet e brendshme të Mendjes së Jeff Bezos. A keni pyetur veten ndonjëherë se çfarë ndodh prapa skenave...

Shkenca e Shitjes (The Science of Selling)-David Hoffeld

Shkenca e Shitjes Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Një qasje e bazuar në prova ndaj shitjeve. Mund të keni dëgjuar se shitja është më shumë art sesa shkencë....

Abonohuni

━ më të lexuarat

Shkenca e Shitjes (The Science of Selling)-David Hoffeld

Shkenca e Shitjes Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Një qasje e bazuar në prova ndaj shitjeve. Mund të keni dëgjuar se shitja është...

Shpik dhe Bredh (Invent and Wander)-Jeff Bezos

Shpik dhe Bredh Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zhytu në punimet e brendshme të Mendjes së Jeff Bezos. A keni pyetur veten ndonjëherë...

Ligjet e Pasurisë (The Laws of Wealth)-Daniel Crosby

Ligjet e Pasurisë Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Bëhuni investues kursimtar duke i njohur kufizimet tuaja. Kur investoni në aksione, jeni gjithnjë në...

Rregullat Bazë të Warren Buffetit (Warren Buffett’s Ground Rules)-Jeremy C. Miller

Rregullat Bazë të Warren Buffetit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Këshilla rreth investimeve të Warren Buffetit, nga goja e tij. A keni menduar...