13.7 C
Pristina
spot_img

Investime

spot_imgspot_img

Rregullat Bazë të Warren Buffetit (Warren Buffett’s Ground Rules)-Jeremy C. Miller

Rregullat Bazë të Warren Buffetit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Këshilla rreth investimeve të Warren Buffetit, nga goja e tij. A keni menduar ndonjëherë, ‘’E dini çfarë, jeta...

Financat e Vajzës së Mençur (Clever Girl Finance)-Bola Sokunbi

Financat e Vajzës së Mençur Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Lejeni të shkojë frikën e parave dhe zgjidhni mjetet që ju duhen për ti marrë në dorë financat...

Njeriu që e rregulloi Tregun (The Man who Solved the Market)-Gregory Zuckerman

Njeriu që e rregulloi tregun Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Zhytuni në jetën e një menagjeri të fondeve dhe matematicienti. Jim Simonsit i pëlqen të kërkojë modele në...

Subvencion për pajisjet efiçente për ngrohje për ndërmarrjet mikro,të vogla dje të mesme

Sot kemi hapur thirrjen për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme me mbështetje të European Union in Kosovo. Përmes kësaj thirrje ndërmarrjet...

Ligjet e Pasurisë (The Laws of Wealth)-Daniel Crosby

Ligjet e Pasurisë Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka për mua në këtë libër? Bëhuni investues kursimtar duke i njohur kufizimet tuaja. Kur investoni në aksione, jeni gjithnjë në rrezik të një kthimi potencial....

Metoda e Fajkoit (The Falcon Method)-David Solyomi

Metoda e Fajkoit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Një metodë investimi në të cilën mund të shpresosh. Një investim nuk është thjeshtë një grumbull numrash në ekran-paratë tuaja...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Rregullat Bazë të Warren Buffetit (Warren Buffett’s Ground Rules)-Jeremy C. Miller

Rregullat Bazë të Warren Buffetit Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Këshilla rreth investimeve të Warren Buffetit, nga goja e tij. A keni menduar...

Në Shqipëri dyfishohen sipërfaqet e lejeve të ndërtimit! Ja numri i lejeve që u dhanë në 3 mujorin e dytë

Në Shqipëri dyfishohen sipërfaqet e lejeve të ndërtimit! Në tremujorin e dytë 2023 janë miratuar gjithsej 509 leje ndërtimi për ndërtesa të reja, nga 339...

App Store është biznes 1.1 trilionë dollarësh thotë një studim

Sipas një studimi të fundit nga Analysis Group, i tërë ekosistemi i Apple App Store ka gjeneruar 1.1 trilionë dollarë shitje në 2022. Javën e...

Financat e Vajzës së Mençur (Clever Girl Finance)-Bola Sokunbi

Financat e Vajzës së Mençur Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Lejeni të shkojë frikën e parave dhe zgjidhni mjetet që ju duhen për...

Ministrja Hajdari krijon ura bashkëpunimi me kompaninë prestigjioze MASDAR, diskutohen mundësitë e investimit nga kjo kompani edhe në Kosovë

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari gjatë qëndrimit të saj në Emirate të Bashkuara Arabe, në mirëbesim të ministrit të Shtetit...