5.8 C
Pristina
spot_img

Ndërmarrësi

spot_imgspot_img

Këta dy faktorë kyç mund të krijojnë lidhje të pathyeshme të klientit me biznesin tuaj

Fuqia e autenticitetit nuk mund të nënvlerësohet. Në të gjithë peizazhin e biznesit, klientët identifikohen me markat me të cilat lidhen dhe besojnë. Në garën për fitimin dhe ndërtimin e besnikërisë...

Si do ta transformojnë biznesin këto 2 mundësi të rritjes së mediave sociale në 2024

Ndërsa jemi në vitin 2024, dy tendenca po riformësojnë mënyrën se si bizneset angazhohen me klientët e tyre. E para është zvogëlimi i hendekut midis ndërgjegjësimit dhe blerjes, që...

6 truke të thjeshta të rritjes për startup-et!

Si të gjithë e dinë është tepër e vështirë të reduktosh zhurmën dhe të krijosh një markë të re, prezencë website-i dhe model biznesi në botën e sotme konkurruese...

Si mund të krijojnë punëkërkuesit aplikacionin ideal dhe si punëdhënësit mund të krijojnë një listë pune që tërheq kandidatët e duhur

Jeni një biznes i vogël në kërkim të një punësimi të ri, apo një punëkërkues që nuk po merr asnjë thirrje? Këtu janë disa këshilla për t’ju futur në derë...

A doni të shisni shtëpinë tuaj shpejt dhe lehtë?! Ja këshillat që na jep ekspertja

Kënaqësia që merr pasi përfundon një projekt që e ke ideuar vetë, pa arkitektë është shumë e madhe, sidomos nëse është një shtëpi investimi dhe e di që një...

Pse startup-et duhet të investojnë në marrëdhëniet me publikun

Sipërmarrësit shpesh e gjejnë veten në një udhëkryq, duke diskutuar për momentin e duhur për të nisur strategjitë kryesore. Shpesh ata hasen me pyetjen, se kur është koha “e duhur”...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Udhëzues i shpejtë tatimor për biznesin në Kosovë

Kategorizimi i llojeve të bizneseve Personat fizik (bizneset individuale dhe ortakritë) - Kanë përgjegjësi të plotë me tërë pasurinë e tyre private. Sipas Ligjit...

Digjitalizimi i bujqësisë është e ardhmja drejt suksesit

Bujqësia mbetet një sektor kryesor në shumë vende në zhvillim, ndërkohë që ferma e vogël mbetet aktiviteti kryesor për shumicën e njerëzve në shumë...

Fillon zbatimi i Politikës Industriale 2030, në vlerë prej 400.000.00 EUR

Fillon zbatimi i Politikës Industriale 2030, MINT/KIESA ndan skemën e parë mbështetëse të granteve për certifikimin e produkteve për bizneset kosovare, në vlerë prej...

Format ligjore të bizneseve në Kosovë, karakteristikat kryesore, përparësitë dhe dobësitë

1.  Biznes Individual Biznesi individual është person fizik dhe jo juridik, pavarësisht nga kjo, ai mund të lidhë kontratë, të ketë pronë, të ushtrojë padi...

5 tendencat kryesore të marketingut për vitin 2024

Është koha e vitit kur marketerët po përpiqen të parashikojnë të ardhmen e parashikueshme. Me afrimin e vitit 2024, ne shpenzojmë kohë dhe përpjekje...