6.9 C
Pristina
spot_img

Psikologji

spot_imgspot_img

Një ambient pune toksik i bën punonjësit më të mirë të largohen

Nëse shefi sillet si një diktator, duke përdorur ironi, duke të vënë në lojë apo duke pushuar dikë që guxon të sfidojë status quo-në, atëherë ju ndodheni në një...

Ja se si kuptimi i llojit tuaj të personalitetit mund t’ju bëjë një sipërmarrës më të suksesshëm.

Sipërmarrësit luajnë një rol jetik në ekonominë globale duke udhëhequr inovacionin, nxitur krijimin e vendeve të punës në industri të tëra. Duke i ndihmuar sipërmarrësit të kuptojnë veten e...

Çështjet kryesore për të dalluar njeriun që mashtron

Në shoqërinë moderne, ka raste kur individët ndihen të mashtruar nga drejtuesit e tyre në vendin e punës, në organizata joqeveritare, ose në situata të tjera të përditshme. Në...

Ndikimi i Emocioneve në Performancën Profesionale

Ky artikull kërkon të shqyrtojë ndikimin e lotëve në vendin e punës dhe se si ato mund të ndikojnë në performancën profesionale. Emocionet janë pjesë e natyrës njerëzore dhe...

Ti nuk mund të ndihesh keq për veten”: Barbara Corcoran ndan këshillën kryesore të saj për mënyrën e të menduarit kur je shkarkuar nga...

Barbara Corcoran ka një mesazh për ata që janë prekur nga pushimet nga puna në ditët e fundit. Në një video të postuar në Instagram që ka mbledhur mbi...

Si të jeni një njeri më elastik ne punë ?

Njerëzit elastikë e dinë se askush nuk është imun ndaj vuajtjeve dhe fatkeqësive. Ata e kuptojnë se kur shfaqen ato momente të errësirës dhe shpresës, ne kemi dy mundësi:...

Abonohuni

━ më të lexuarat

Qetësia është çelësi (Stillness is the Key)-Ryan Holiday

Qetësia është çelësi Përmbledhje Libri Hyrje Çfarë ka në këtë libër për mua? Përqafojeni fuqinë e qetësisë. Kur ka qenë hera e fundit që thjeshtë keni ndaluar? I keni...

Si të jeni një njeri më elastik ne punë ?

Njerëzit elastikë e dinë se askush nuk është imun ndaj vuajtjeve dhe fatkeqësive. Ata e kuptojnë se kur shfaqen ato momente të errësirës dhe...

Ti nuk mund të ndihesh keq për veten”: Barbara Corcoran ndan këshillën kryesore të saj për mënyrën e të menduarit kur je shkarkuar nga...

Barbara Corcoran ka një mesazh për ata që janë prekur nga pushimet nga puna në ditët e fundit. Në një video të postuar në...

Ja se si kuptimi i llojit tuaj të personalitetit mund t’ju bëjë një sipërmarrës më të suksesshëm.

Sipërmarrësit luajnë një rol jetik në ekonominë globale duke udhëhequr inovacionin, nxitur krijimin e vendeve të punës në industri të tëra. Duke i ndihmuar...

Një ambient pune toksik i bën punonjësit më të mirë të largohen

Nëse shefi sillet si një diktator, duke përdorur ironi, duke të vënë në lojë apo duke pushuar dikë që guxon të sfidojë status quo-në,...