6.9 C
Pristina
spot_img

Si të Bëhesh Ekspert (The Making of an Expert)-K. Anders Ericsson, Michael J. Prietula, and Edward T. Cokely

Share:

Kjo përmbajtje është vetëm për abonentët

Ju lutemi abonohuni për tu qasur në këtë përmbajtje. Nëse jeni abonentë, së pari kyçuni dhe më pas navigoni këtë përmbajtje!

━ të ngjashme si kjo